Wat kan Cipres voor u betekenen?

Ons doel is het tot stand brengen van duurzame en zinvolle arbeidsrelaties.

Werving

Voor het vinden van de juiste persoon voor uw organisatie passen wij een uiterst succesvolle en efficiŽnte aanpak toe. Deze aanpak bestaat uit een combinatie van unieke en bewezen wervingsmethoden en is gebaseerd op vakkennis, een grondige kennis van de arbeidsmarkt en onze jarenlange ervaring. Wij zijn in staat om binnen een kort tijdsbestek de best gekwalificeerde kandidaten voor uw onderneming te selecteren.

U mag van ons verwachten:

  • een grondige en efficiŽnte aanpak
  • een transparante werkwijze
  • betrokkenheid en aandacht
  • een duidelijke garantie op het resultaat

Wij bieden onze relaties: kwaliteit, betrokkenheid en een concurrerend tarief.

Resultaat

Onze zorgvuldige en efficiŽnte werkwijze staat garant voor een uitstekend resultaat. Het vinden van de kandidaat die geheel past bij de eisen van uw onderneming staat bij ons centraal. Daarvoor spannen wij ons maximaal in. Wij werken snel en gedegen, zijn sterk betrokken bij het resultaat en doen geen concessies aan de kwaliteit. Ook na afloop van een procedure houden wij contact over het functioneren van de nieuwe medewerker.

No cure no pay

Wij zijn een praktisch ingesteld bureau met een overzichtelijke kostenstructuur en beperkte overhead kosten. Daardoor kunnen wij zeer gunstige tarieven bieden en kunnen wij deels op basis van no cure no pay werken. Dat houdt in, dat wij na een beperkt bedrag aan opstartkosten, een deel van onze kosten in rekening brengen bij het tot stand komen van de arbeidsovereenkomst en een deel bij het einde van de proeftijd. Bovendien bieden wij een duidelijke garantie op het resultaat van een procedure.

In een persoonlijk gesprek informeren wij u graag verder over onze aanpak.

random3.jpg