Over Cipres

Mensgericht

In onze visie zijn het de mensen die voor het succes van een onderneming zorgen. Als mensen in de juiste functie bij de juiste organisatie werken, kunnen zij zich ontplooien en komen ze volledig tot hun recht. En haalt de organisatie het maximale uit hen. Daarom is goed personeels- en organisatiebeleid essentieel. Een mensgericht beleid dat winstgevend en duurzaam is. Cipres Consultants kan u daar bij helpen.

Kwaliteit

Wij zijn een vernieuwend en onderscheidend bureau op het gebied van werving en selectie van personeel. Kwaliteit is daarbij ons uitgangspunt. Wij spannen ons maximaal in om voor onze opdrachtgevers de juiste, bij hun organisatie passende mensen te vinden. Dat resulteert in een stabiel personeelsbestand, tevreden opdrachtgevers en tevreden kandidaten.

Onze opdrachtgevers zijn vooral technisch gerichte handels-, productie- en dienstverlenende bedrijven. Voor hen behandelen wij vacatures op MBO en HBO niveau. Ons specialisme is daarbij:

werving en selectie voor commerciėle- en managementfuncties

Ervaring

Wij beschikken over grondige kennis van de arbeidsmarkt en hebben ruim 10 jaar ervaring op ons vakgebied. Vanaf het eerste contact tonen wij daadwerkelijke interesse en betrokkenheid, die niet eindigt op het moment dat een vacature is ingevuld.

Naast het uitvoeren van complete werving en selectieprocedures kunt u bij ons bureau ook terecht voor vertrouwelijke search en advies en begeleiding op het gebied van personeelsbeleid.

Als u interesse hebt om met ons van gedachten te wisselen over uw personeelsbeleid of het invullen van een vacature, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Ons doel is het realiseren van duurzame, zinvolle arbeidsrelaties.

Werving, selectie, vertrouwelijke search, advies

 


random3.jpg